Maria Grapini, tur de forță în Ardeal

Share:

“E un obiectiv turistic de nivel mondial și mă voi implica să-l promovez!”, a precizat europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini.

După prestația care i-a adus laude din partea românilor din toată țara, din timpul dezbaterilor recente din PE despre România, umanista Maria Grapini a plecat într-un nou tur de forță, de data aceasta în Ardeal, unde e nevoie de implicare și ajutor rapid. În timp ce colegi de-ai săi europarlamentari uită voit că sunt români, aruncând public neadevăruri la Bruxelles sau Strasbourg, Grapini e determinată să prezinte România prin tot ce are ea mai frumos și atractiv, pentru a contrabalansa…răul făcut săptămâna trecută în văzul și auzul Europei.

Europarlamentarul PPU-sl a ales Clujul drept punct de întâlnire cu ardelenii, după ce a avut o întâlnire extrem de aplicată, la Bruxelles, cu primarul din Turda, orașul fiind deținătorul unui obiectiv turistic de nivel mondial – salina Turda. Astfel că sâmbătă, 10 februarie, Maria Grapini a fost așteptată de primarii din Turda si Câmpia Turzii, mai mulți consilieri locali din județ, oameni care i-au solicitat sprijinul în promovare și mediatizare.

“M-a impresionat primarul din Turda, prin numărul mare de proiecte europene pe care le derulează, am discutat la Bruxelles pașii pe care putem să-i facem împreună, iar acum, la Cluj, vom detalia agenda unei promovări turistice, culturale și nu numai a acestei zone extraordinare din România. Am decis să vin aici pentru că e o mină de aur pe care unii n-o iau în considerare, poate pentru că singurul lor obiectiv este… ura. Dezinformarea și distrugerea sistematică a simbolurilor naționale, prezentarea României într-o lumină defavorabilă și punerea la zid a românilor sunt tot ceea ce știu/trebuie? unii dintre colegii mei să facă. Mă voi strădui să șterg rușinea din PE, pentru că eu îmi cunosc țara și știu cine sunt românii!”, a declarat, de la Cluj, Maria Grapini.

Turul național al europarlamentarului PPU-sl continuă, în 12 februarie, cu orașul Pitești, unde Grapini va avea întâlniri cu decidenți și simpatizanți umaniști, pentru ca, ulterior, să plece la Madrid, pentru discuții cu români din Regatul Spaniei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.