Rebengiuc, aniversat la Serile Filmului Românesc

Share:

Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR) anunţă, sâmbătă, de ziua actorului Victor Rebengiuc, că acesta va fi aniversat la ediţia din acest an a festivalului, programată în perioada 6-10 iunie la Iaşi, care îi este dedicată acestuia.

„Actorul este invitatul special al ediţiei a 9-a a Serilor Filmului Românesc, iar retrospectiva va conţine filmele în care a avut rolurile de referinţă din cinematografia românească . Cea de-a IX-a ediţie a Serilor Filmului Românesc îi este dedicată maestrului Victor Rebengiuc. Cinefilii ieşeni îl vor putea întâlni pe actorul român de film şi teatru în perioada desfăşurării festivalului, 6-10 iunie 2018. Actorul va fi prezent la gala de deschidere a festivalului, când va fi celebrată întreaga carieră a actorului în prezenţa publicului ieşean şi a altor protagonişti din filmul care va rula atunci”, menţionează un comunicat al organizatorilor SFR, transmis sâmbătă Agerpres.

Actorul Victor Rebengiuc, invitatul special al ediţiei a 9-a a festivalului SFR, a transmis un mesaj ieşenilor, iubitorilor de film românesc: „Filmele de la SFR vor fi cele în care mi-a făcut plăcere să joc, şi sunt sigur că şi dumneavoastră o să vă facă plăcere să le vedeţi sau să le revedeţi. Faptul că vin la Iaşi, din nou, este pentru mine o bucurie. Iubesc Iaşul, îl cunosc destul de puţin, dar atâta cât l-am cunoscut, m-a cucerit şi aştept cu multă nerăbdare şi cu multă bucurie întâlnirea cu dumneavoastră, dragi ieşeni. Vă urez tot ce e mai bun în lume, şi să avem ocazia să ne strângem mâinile la începutul lunii iunie, la Iaşi, pe malul Bahluiului”, a spus actorul, potrivit comunicatului menţionat.

Alături de actor vor fi invitaţi şi colegi şi prieteni din cinematografia românească, cu care a jucat în filme de-a lungul anilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.