Noi acuzații grave la adresa DNA Prahova

0

Şeful din poliţia Prahova, ridicat de mascaţi din propriul birou, a făcut acuzaţii grave în direct, la România TV. Adrian Rădulescu, fost numărul doi în IPJ Prahova spune că şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, s-a aflat în spatele decinderii. Mai mult, Rădulescu a vorbit despre cum şeful DGA a ajuns în faţa procurorilor anticorupţie pentru că a dat informaţii despre faptele celebrului Portocală.

„Am fost ridicat de DNA Ploieşti din propriul birou de adjunct al şefului IPJ Prahova, pe 17 august 2015. Am fost luat de grupele antitero ale Jandarmeriei Române. Lucian Onea avea numărtl meu, dacă mă apela şi mă cita la sediul DNA mă prezentam. Onea a dispus prin mandat de aducere să fiu redicat… Onea împreuna cu doamna procuror Răileanu Cerasela”, a declarat Adrian Rădulescu.

El susţine că doar un judecător are dreptul de a emite un mandat de aducere. „În speţă sunt comise dou infratiuni: că s-a dispus aducerea mea de Jandarmerie, care n-are competenţă în acest sens şi al doilea lucru grav e că au pătruns în sediul Inspectoratului de Politie fără accept, în baza unui mandat emis de procuror. Conform legii pot intra cu mandat dat de judecator”, a mai spus Rădulescu.

Fostul director Adjunct al DGA subliniază că motivul pentru care a fost ridicat de mascati era unul simplu: a stat de vorbă cu persoane care voiau să facă lumină cu privire la faptele comise de Mircea Negulescu.

Rădulescu mai spune că fostul director al DGA Prahova s-ar fi ales cu un dosar penal pentru că a dat informaţii despre faptele comise de procurorul Mircea Negulescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.