Vasile Iliuță ar putea pierde șefia CJ Călărași

0

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, liberalul Vasile Iliuță, s-a urcat băut la volan anul trecut şi ar fi fugit de la un filtru al poliţiei. În prezent, liberalul este urmărit penal şi astfel riscă să îşi piardă funcţia de preşedinte al Consilului, informează România TV.

Vasile Iliuţă a încercat să fugă de politie după ce s-a urcat baut la volan anul trecut. Iniţial urmărirea penală a fost începută „in rem”, însă acum liderul Consiliului Judetean Călăraşi are calitatea de învinuit.

Mai exact, Vasile Iliuţă, a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliţiei Rutiere, iar acesta ar fi plecat înainte ca poliţiştii să-i pună vreo întrebare. Poliţiştii l-au urmărit pe şeful CJ Călăraşi până acasă, unde au vorbit prin gard cu acesta. Agentii de politie l-au amendat pe Vasile Iliuţă şi i-au reţinut permisul de conducere.

Pe 30 octombrie 2017, Biroul Permanent Naţional al PNL a votat în unanimitate suspendarea lui Iliuţă din funcţiile de ţinute în partid. Tot atunci s-a votat ca in cazul in care va fi pus sub urmărire penală, acesta să-şi piardă sprijinul politic şi, implicit, funcţia de preşedinte, ceea ce se va întâmpla în curând.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.