Bălgrădean semnează cu FCSB

0

Gigi Becali nu a fost mulţumit de prestaţia lui Andrei Vlad şi a găsit deja soluţia pentru un transfer rapid. FCSB-ul va transfera un portar cu trecut dinamovist.

Cristi Bălgrădean este fotbalistul pe care Gigi Becali îl va transfera la FCSB în ultima zi de transferuri! Portarul îşi va rezilia contractul cu Chiajna şi va semna cu FCSB în următoarele ore.

„Am dat 50.000 de euro pe el celor de la Chiajna. Vine din Italia, astăzi. L-am luat repede pentru ca ne-am dat seama că nu poate copilul ăsta, Vlad. Nu sunt supărat. Eu am încercat ceva greu cu Vlad. Mă asteptam să mai greşească, dar ziceam că se întăreşte în poartă. La primul gol cu Dinamo nu a fost problemă, se mai întâmplă, dar la al doilea mi-am dat seama că nu poate. O sa mai joace şi el, o să mai intre din când în când, o să-i mai dăm încredere”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Bălgrădean are 29 de ani şi se află în conflict deschis cu actuala sa grupare, Concordia Chiajna. În perioada 2010-2014 el a activat la Dinamo, fiind titular în 90 de meciuri. Şi-a pierdut postul de titular în detrimentul lui Naumovski, sub mandatul lui Dario Bonetti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.