Panică la Parlament. S-a declanșat alarma de incendiu!

0

O alarmă de incendiu s-a declanşat la Parlament, iar oamenii au fost evacuaţi. Pompierii au ajuns la faţa locului. Fumul a fost cauzat de unele lucrări de mentenanţă în unul dintre tunelurile de la subsol.

Camera Deputaţilor a transmis, marţi, că informaţiile potrivit cărora ar fi izbucnit un incendiu în Palatul Parlamentului nu se confirmă, iar fumul din clădire este cauzat de unele lucrări de mentenanţă în unul dintre tunelurile de la subsol.

„Ca urmare a unor relatări apărute în această dimineaţă în mass-media referitoare la incendiul din Palatul Parlamentului, facem următoarele precizări: în subsolul clădirii, într-unul dintre tuneluri, s-au efecuat unele lucrări de mentenanţă, activităţi curente de reparaţie şi întreţinere. În urma acestora, a rezultat mirosul de fum, care a fost aspirat de sistemul de ventilaţie, fără a produce însă vreun pericol. Precizăm, de asemenea, că nu a fost nevoie de evacuarea personalului sau de alte măsuri specifice de urgenţă, aşa cum apare în unele relatări de presă”, se arată într-un comunicat de presă al Camerei Deputaţilor.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 10.00, la nivelul P al Palatului Parlamentului se simţea un miros puternic de fum.

Oamenii s-au plâns că au simţit un miros puternic de fum pe holurile Parlamentului, la etajul trei, în zona Senatului. Pompierii caută sursa incendiului, iar oamenii au fost evacuaţi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.