Premianții Galei INACO

Share:

Iniţiativa pentru Competitivitate -INACO a premiat luni, în cadrul Galei organizate cu ocazia împlinirii unui an de la înfiinţare, personalităţi din domeniul ştiinţei, politicii, educaţiei, comunicării şi mediului de afaceri.

Alexandru Mironov a primit în cadrul Galei premiu de excelenţă pentru „O viaţă dedicată competitivităţii Ştiinţei şi tehnicii’, iar Varujan Pambuccian pe cel pentru „Cel mai competitiv politician în promovarea noilor tehnologii”.

INACO i-a acordat Elenei Pelinescu, care alături de Marioara Iordan, Mihaela Nona Chilian şi Mihaela Simionescu a publicat volumul „Competitivitate regională în România”, premiu de excelenţă pentru „Cercetare academică dedicată competitivităţii”.

De asemenea, Gheorghe Hurduzeu, decanul Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale al ASE, a primit premiu de excelenţă pentru „Educaţia superioară care susţine competitivitatea României”. Mircea Varga – CFO Ţiriac, a fost distins cu premiu de excelenţă pentru „Promovarea competitivităţii româneşti în mediul de afaceri privat”.

Gilda Lazăr, director Corporate Affairs & Communications la JT International România, a primit premiu de excelenţă pentru „Competitivitate în comunicare şi în promovarea culturii şi a creativităţii’, iar Cristian Diaconescu a primit premiu de excelenţă pentru „Competitivitatea activităţii prodigioase în afacerile externe şi geopolitică”.

În deschiderea evenimentului a fost proiectat trailerul documentarului „Marea Unire – România, la 100 de ani”, realizat de Agenţia Naţională de presă Agerpres, care a fost partener media al evenimentului. Documentarul a fost realizat cu ocazia Centenarului Marii Uniri de la 1918, iar povestea pleacă de la contextul istoric internaţional, ajungând la trăirile oamenilor de rând, care şi-au dorit un singur lucru: o ţară în care există acelaşi grai, acelaşi port, aceeaşi simţire, fără graniţe. Filmul ilustrează dramatismul anilor 1940-1941, cu ruperea graniţelor şi cu deportările, condamnările la închisoare şi despărţirea familiilor.

Iniţiativa pentru Competitivitate -INACO este o comunitate non-profit de manageri, consultanţi, analişti, experţi în domeniul economic, conectată la reţeaua de specialişti în economia de stat şi privată din România.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.