Concertul „Tango simfonic”, un uriaș succes

0

Cântăreaţa argentiniană Analia Selis, pianistul Mariano Castro şi orchestra simfonică orădeană au susţinut joi seară concertul „Tango simfonic”, sub bagheta dirijorului clujean Horváth József.

Răsplătită cu aplauze prelungite de publicul orădean, Analia Selis a declarat, pentru Agerpres, că este pentru prima dată în concert la Oradea, iar impresia după spectacol este una deosebită.

„A fost fantastic! Doar fantastic! A fost o plăcere să colaborez cu orchestra, cu muzicieni foarte buni şi foarte frumoşi sufleteşte. Iar publicul a fost pe măsură. Bogăţia cea mai mare pe care ne-o aduce acest ‘Tango simfonic’ este posibilitatea de a cânta cu orchestre, cu muzicieni foarte frumoşi. Aici, la Oradea, a fost în mod special foarte frumos. Am simţit o energie foarte puternică de când am călcat pe scenă la prima repetiţie. Vreau să spun că aici, la Oradea, aveţi o orchestră foarte, foarte specială. Îi mulţumesc domnului Foica (Vasile Foica, director artistic al Filarmonicii de Stat Oradea – n.r.) şi directorului filarmonicii pentru încredere în proiectul nostru”, a declarat Analia Selis.

Interpreta a mărturisit că speră să mai primească şi o altă invitaţie, pentru ca să revină în Oradea, oraşul de care soţul ei, Răzvan Suma, este legat prin bunici, cu un proiect nou pe care îl au în pregătire.

Analia Selis a spus că dirijorul concertului, Horvath Jozsef, este unul foarte special pentru ea, fiind alături în cele mai multe concerte „Tango simfonic”, în acelaşi timp un muzician şi un prieten foarte drag.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.