Prințul Harry, nuntă cu peste 2600 de invitați

0

Peste 2.600 de persoane vor fi invitate în parcul Castelului Windsor pentru a asista la ceremonia sosirii şi plecării prinţului Harry şi a logodnicei sale, actriţa Meghan Markle, în ziua nunţii regale, programate pentru 19 mai, a anunţat vineri Palatul Kensington, informează AFP.

„Prinţul Harry şi domnişoara Meghan Markle au invitat 2.640 de persoane în parcul Castelului Windson pentru a asista la sosirea lor” şi a ”invitaţilor acestora”, iar apoi, după ceremonie, ”pentru a asista la procesiunea în caleaşcă cu punctul de plecare din Castelul Windson”, a precizat palatul într-un comunicat citat de Agerpres.

Printre invitaţi se numără 1.200 de persoane din ”public”, de vârste şi din medii diferite, din toate colţurile ţării.

Prinţul Harry, nepotul Reginei Elisabetei a II-a, şi Meghan Markle au spus că doresc ca ”publicul” să ”fie implicat în ceremonie”, se subliniază în comunicatul dat publicităţii de Palatului Kensington.

”Căsătoria, ca toate ceremoniile de acest fel, va fi un moment de distracţie şi bucurie care va scoate în evidenţă personalităţile şi valorile în care cred mireasa şi mirele”, se mai spune în comunicat.

În afara celor 1.200 de membri din public, la ceremonie vor mai participa 200 de persoane din organizaţii şi asociaţii caritabile,100 de copii de la şcoli din vecinătate, 610 de persoane din comunitatea locală din Windsor, 530 de membri ai familei regale.

Programată pentru 19 mai, ceremonia va începe la ora 12:00 la capela St. George a Castelului Windsor. După ceremonie, la ora 13:00, prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi Meghan, 36 de ani, vor face o procesiune în caleaşcă prin oraş.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.