Shopping City Sibiu se reinventează

0

Shopping City Sibiu anunță începerea procesului de modernizare și extindere. De la 1 martie, mall-ul a intrat într-un amplu proces de remodelare și modernizare, fiind primul din regiune ce se reinventează conform noilor trenduri din retail. În urma unei investiții de aproximativ 35 de milioane de euro, noul Shopping City Sibiu va ajunge la o suprafață de 90.000 de metri pătrați, ceea ce îl va transforma în cea mai mare și mai modernă destinație de retail din regiune.

Experiența pe care o doresc clienții Shopping City Sibiu nu se mai rezumă doar la shopping, vizitatorii vor diversitate gastronomică, evenimente culturale și sportive, dar și posibilități de petrecere a timpului liber pentru toate interesele. Plecând de la aceste trenduri, centrul comercial se va extinde cu aproximativ 10.000 de metri pătrați, adăugând și un nou nivel ce va include o zonă reinventată de food court și divertisment, precum și o terasă exterioară ideală pentru petrecerea timpului liber

În plus, Shopping City Sibiu va găzdui primul cinema multiplex ultramodern din oraș, cu 8 săli dotate cu cele mai noi tehnologii în proiecția de film, unde vizitatorii se vor bucura de vizionarea celor mai recente și populare producții cinematografice.

Noul Shopping City Sibiu va trece și printr-un set de schimbări la nivelul ofertei comerciale, adăugând zeci de noi destinații de retail. La finalul procesului de remodelare, centrul va găzdui aproximativ 180 de branduri, 60% dintre ele fiind locații ancoră atât din segmentul fashion, cât și din ariile de electrocasnice, home&deco și articole sportive.

Lucrările de modernizare vor avea loc în etape și zone diferite, pentru ca centrul comercial să rămână deschis permanent vizitatorilor, prima fază vizând localurile și cafenelele din zona de food court, precum și câteva magazine din același areal.

„Încă de la preluarea Shopping City Sibiu în portofoliul NEPI Rockcastle, am început demersurile de optimizare și modernizare, pentru a aduce centrul la cele mai înalte standarde, pe care le întâlnim în toată rețeaua de centre comerciale a grupului. Anul acesta, începem să punem în aplicare aceste planuri și suntem încrezători că această investiție va reinventa peisajul regional de retail, oferindu-le vizitatorilor o destinație modernă și completă de shopping și divertisment.” spune Adina Ciobanu, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Modernizarea Shopping City Sibiu este preconizată să se încheie până la finalul acestui an. Tot până atunci va fi extinsă și parcarea, astfel că vizitatorii vor avea la dispoziție peste 3.000 de locuri de parcare. Toate acestea se vor adăuga unor alte premiere deja stabilite de către centrul comercial, cum ar fi prezența, sub același acoperiș, a două hypermarketuri: Auchan și Carrefour. Acestora li se alătură și brandul de bricolaj și „do it yourself”, Leroy Merlin, prezent, de asemenea, în cadrul centrului comercial.

Mai multe informații despre Shopping City Sibiu pot fi descoperite pe site-ul www.shoppingcitysibiu.ro/ și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitysibiu/.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală de închiriat de 79.100 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din regiune, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.