PSD Hunedoara și PSD Botoșani îl susțin pe Dragnea

0

Organizaţia judeţeană Hunedoara a Partidului Social Democrat îl susţine „necondiţionat” pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, potrivit unei rezoluţii adoptate, în unanimitate, sâmbătă, la Deva, de către cei 400 de delegaţi prezenţi la Conferinţa judeţeană a PSD.

În rezoluţie se menţionează susţinerea pe care PSD Hunedoara o are faţă de programul de guvernare al partidului şi faţă de Guvernul condus de premierul Viorica Dăncilă, precum şi faptul că social-democraţii hunedoreni militează pentru ducerea la îndeplinire a obiectivelor stabilite prin acest document.

Organizaţia judeţeană Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD) şi-a manifestat, sâmbătă, susţinerea faţă de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, şi faţă de Guvernul Dăncilă.

Membrii Conferinţei Judeţene extraordinare a PSD au adoptat două rezoluţii în baza cărora vor susţine la Congresul Extraordinar al PSD din 10 martie actuala conducere a partidului, dar şi programul de guvernare şi actualul guvern.

Potrivit uneia dintre rezoluţii, „organizaţia PSD Botoşani îşi exprimă susţinerea deplină pentru continuarea conducerii Partidului Social Democrat de către preşedintele Liviu Dragnea”.

Cea de-a doua rezoluţie prevede că „organizaţia PSD Botoşani îşi exprimă susţinerea deplină pentru Guvernul condus de doamna prim-ministru Viorica Dăncilă.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.