Șoc la Craiova. Jaf armat la o casă de pariuri!

Share:

Jaf armat la o casă de pariuri sportive din centrul Craiovei. Atacatorul a reuşit să fugă cu toate încasările după ce a ameninţat-o pe angajată cu un pistol. Poliţia îl caută acum pe bărbat, atacul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Autorul jafului a acţionat aproape de ora de închidere a casei de pariuri, când angajata a rămas singură, informează România TV. A ameninţat-o pe femeie că o va împuşca dacă nu îi dă toţi banii. De teamă să nu fie ucisă, femeia i-a dat toate încasările pe care le avea în seif-7 mii de lei.

„Angajata, singura in unitate la momentul producerii evenimentului, a fost amenintata cu un pistol si i s-au solicitat banii incasati, respectiv suma de 7 mii de lei. Este foarte important de specificat ca nu au fost exercitate acte de violenta asupra angajatei”, a declarat Mihaela Gird, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Atacatorul nu purta cagulă. El avea doar o şapcă pe cap. Camerele de supraveghere au înregistrat jaful armat.

„Exista si camere der supraveghere, sunt foarte utile din acest punct de vedere, avand in vedere faptul ca barbatul nu a a avut fata acoperita in momentul evenimentului”, a mai spus Mihaela Gird.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.