Trump nu exclude discuții directe cu Kim Jong-un

0

Preşedintele american Donald Trump a sugerat, în cadrul unui discurs umoristic la un dineu cu jurnalişti, că oficiali din Statele Unite se vor întâlni cu reprezentanţi ai regimului nord-coreean, informează agenţia Reuters, potrivit Mediafax.

„Acum vorbim, apropo, au sunat în urmă cu câteva zile. Au spus ne-ar plăcea să vorbim. Şi am spus La fel şi noi, dar trebuie să vă denuclearizaţi, trebuie să vă denuclearizaţi„, a declarat Trump la cina anual a Clubului Gridiron. „Ne vom întâlni şi vom vedea dacă se întâmplă ceva pozitiv”, a adăugat preşedintele american.

Nu este clar Trump a făcut aceste afirmaţii în glumă ori discuţiile oficiale între SUA şi Coreea de Nord sunt iminente. „Nu voi exclude discuţiile directe cu Kim Jong Un. Pur şi simplu nu”, a mai declarat preşedintele SUA.

Trump a glumit pe seama sa, afirmând: „În ceea ce priveşte riscul de a se confrunta cu un nebun, aceasta este problema lui, nu a mea”, făcând referire la liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, după ce Phenianul l-a numit „ţicnit” pe Trump în trecut.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.