Daniel Florea își retrage candidatura

Share:

Preşedintele PSD Sector 5, Daniel Florea, care şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte în regiunea Bucureşti-Ilfov, a declarat, vineri, că se va retrage dacă se pune în pericol unitatea partidului sau „sunt în spate jocuri subterane”.

„Am decis să-mi depun această candidatură pentru că sunt dator organizaţiei pe care o conduc, care este cea mai bună din Bucureşti, să fac acest pas, dar, dacă se pune în pericol unitatea partidului sau se spune că sunt în spate jocuri subterane, eu sunt dispus să-mi retrag candidatura”, a afirmat Florea, care este şi primar al Sectorului 5, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, informează Agerpres.

Întrebat despre faptul că PSD Bucureşti îl susţine pe Robert Negoiţă pentru funcţia de vicepreşedinte, Daniel Florea a răspuns că problema nu se pune aşa. „Este o candidatură pentru o funcţie în partid. Colegii vor decide dacă va fi cazul să aleagă dintre noi”, a adăugat el.

Primarul Sectorului 5 a susţinut că nu doreşte să pună în pericol unitatea echipei şi, de aceea, ar fi dispus să-şi retragă candidatura.

„Funcţie de ce se va discuta la CExN şi de ce vor face colegii mei, eu sunt dispus să-mi asum această decizie, dar numai dacă se pune în pericol unitatea noastră, a echipei. Au apărut în spaţiul public nişte ştiri conform cărora ar fi o bătălie la Bucureşti între nişte persoane. Nu candidez împotriva deciziei de partid”, a afirmat Florea.

El a menţionat că, potrivit statutului partidului, organizaţia PSD Sector 5 poate fi asimilată cu o organizaţie judeţeană.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.