Popa se teme de partida cu Hermannstadt

0

Noul director tehnic al divizionarei secunde UTA Arad, Ionuţ Popa, a recunoscut joi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa porneşte cu şansa a doua în meciul pe care îl va susţine duminică la Şiria, cu Hermannstadt Sibiu.

„Întâlnim duminică o echipă bună, care a bătut lejer FCSB, echipă cu un antrenor de valoare. Hermannstadt e un club foarte bine clădit din toate punctele de vedere. Cred că acum, din punct de vedere valoric, bate oricând ultimele cinci echipe din prima ligă. Jucăm duminică împotriva unei echipe care nu a mai pierdut de 23 de etape în liga a doua”, a declarat directorul tehnic al echipei arădene.

El a comentat afirmaţiile potrivit cărora UTA ar trebui să fie mulţumită şi de un egal.

Deşi Popa este cel mai galonat antrenor din liga secundă, pentru el nu este o problemă să se bată la retrogradare, pentru că este vorba de UTA.

„Dacă era altă echipă, era o problemă pentru mine, dar sigur că nici nu mergeam. Nu am venit la UTA pentru bani sau pentru faimă, ci pentru a salva echipa de la retrogradare. Pentru că, dacă UTA retrogradează, eu cred că se va şi desfiinţa, pentru că nimeni nu va mai investi în mediocritate”, a mai spus Ionuţ Popa.

Vorbind despre lotul pe care îl are la dispoziţie, el a afirmat că este destul de valoros, însă jucătorii sunt lipsiţi de experienţă, fiind foarte tineri. Media de vârstă este de 21 de ani şi 7 luni, UTA nemaiavând niciodată un lot cu o medie de vârstă atât de scăzută.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.