Fed Cup: Totul despre partida România-Elveția

0

FR Tenis anunţă că au fost puse în vânzare biletele pentru întâlnirea ROMANIA – ELVETIA, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale din FED CUP.

Biletele pentru întâlnirea România – Elveţia, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro, la preţuri cuprinse între 75 de lei şi 130 de lei, informează FR Tenis. Preţurile tichetelor sunt de 130 de lei la Inelul I, 95 de lei la Inelul II şi 75 de lei de la Inelul III. Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare a unui bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 Aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup by BNP Paribas.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.