Totul despre Bucharest RUNNING CLUB

Share:

Monica Roșu( campioană olimpică), Anca Bucur ( câștigătoare a titlului Miss Fitness Universe) și Valeria Răcilă van Groningen (campioană olimpică), ambasadoarele Bucharest RUNNING CLUB – au vizitat astăzi 13 martie  Școala Gimnazială Pia Brătianu din București pentru a promova practicarea sportului în rândul copiilor și a-i invita pe aceștia să se înscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurări Bucharest 10k&Family Run, care se va desfășura pe 1 aprilie. Vizitele în școli fac parte din misiunea Bucharest RUNNING CLUB de a educa și a încuraja elevii de a practica mișcare în aer liber.

Despre UNIQA Asigurări Bucharest 10k& Family Run

 Aflat la cea de-a treia ediție, UNIQA Asigurări Bucharest 10k& Family Run îmbină  performanța – prin cursa de 10 kilometri (10km Individual și Ștafetă) acreditată și inclusă în calendarele internaționale – cu distracția în familie, prin Cursa Familiilor, la care familiile – copiii, părinți, bunici, frați, surori, cumnați, veri și nepoți – sunt invitate să parcurgă distanțe cuprinse între 1.5 km și 3,5 km în jurul Palatului Parlamentului, urmate de Cursa Adolescenților(3,5km) și Cursa Bebelușilor. În paralel toți participanții sunt invitați în Parcul Izvor la activități sportive și distractive. La Cursa Bebelușilor se întrec viitorii maratoniști, care încă nu merg, dar se târăsc 4,2 m. Astfel, micutii vor lua parte la primul lor “antrenament oficial” pentru maratonul pe care, speram, il vor alerga atunci cand vor fi mari.

 Despre delegația campioanelor olimpice

Monica Roșu, campioană olimică la gimnastică, dublă medaliată cu aur la Jocurile olimpice din 2004

Anca Bucur-câștigătoare a 5 trofee Miss Fitness Universe, titluri mondiale la categoria profesionistilor, Miami (2011-2017).

Valeria Răcilă Van Groningen este preşedinta asociației Bucharest Running Club, inițiatoarea si organizatoarea Semi-Maratonului Internațional București Petrom și Maratonului Internațional București – Raiffeisen Bank, campioană olimpică la Los Angeles 1984 la canotaj simplu vâsle şi medaliată cu bronz la Olimpiada de la Moscova 1980 la dublu vâsle. A câştigat două medalii de bronz şi două de argint la Campionatele Mondiale de Canotaj în 1979, 1981, 1982, 1985. A participat la peste 30 de maratoane şi semimaratoane internaţionale.

 Sponsori 10k&FAMILY RUN: UNIQA Asigurări, Volkswagen-gold sponsor și mașina oficială, Hervis – sponsor tehnic, Hilton Athenee Palace – hotelul oficial, Isostar– energizantul oficial, Ciuc Radler, World Class, City Grill, Trattoria Buongiorno, Global Relocation Services, Enterix; Parteneri media: TVR, TV City, Europa fm, Cartoon Network, Boomerang, Men’s Health, Revista Ioana, National Geographic, Casa Lux, Femeia, Mami, Sanatatea de Azi, Itsy Bitsy, News.ro, In Your Pocket, Alerg-revista oficială, Ziare.com, Business24.ro, Media Trust.Partenerii: Primăria Municipiului București, Proedus Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Atletism, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, AIMS, Waze, Pro Motion.itONG-uri asociate și recomandate Uniqa Asigurări 10k&Family Run: Pădurea Copiilor, Concordia, Touched Romania, Light into Europe, Little People, Teach for Romania,  Fundația Renașterea, Asociația Aura Ion, Special Olympics, Inocenti, Plantăm Fapte Bune, Romania Angel Appeal, Crucea Roșie Sector 1, Mercy Charity, “Alerg pentru Robert Cadar”

 Despre Bucharest RUNNING CLUB

Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România – „ Bucharest Running Club premier events”. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. Calendarul de evenimente din acest an cuprinde cea de-a 3-a ediție a UNIQA Asigurări 10K& Family Run din data de 1 aprilie, ediția a 7-a a Volkswagen Bucharest HALF MARATHON din 12-13 mai, precum și cea de-a 11-a ediție a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON din 13-14 octombrie. Toate competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor) și IAAF. BRC a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare cu o cauză socială, umanitară sau ecologică iar în prezent sunt peste 30 cauze partenere ale evenimentelor. Acestea cumulează fonduri de 50.000 -100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale, ecologice prezentate.  BRC a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în Romania  – www.voluntarinsport.ro iar în prezent colaborează cu peste 1.000 voluntari activi care se implică în proiecte și evenimente sportive. BRC organizează competiții proprii dar și evenimente de sport de masă pentru companii și ONG-uri. De la înființare, BRC a organizat peste 100 de evenimente de alergare, mișcare în aer liber, sport de masă, voluntariat, educație, comunicare, dezvoltare comunitară.Site-urile oficiale ale Bucharest RUNNING CLUB sunt: www.bucuresti10km.ro, www.bucuresti21km.ro, www.bucharest-marathon.com,  www.voluntarinsport.ro, www.abrc.ro. FB/ Bucharest10km; Bucharest21km; BucharestMarathon; BucharestRuningClub; VoluntarInSport; #RunInBucharest 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.