”20 de minute cu îngerul”, la Teatrul de Comedie

0

Spectacolul ”20 de minute cu îngerul” de Aleksandr Vampilov, în regia lui Felix Alexa, va fi prezentat miercuri, în premieră oficială, la Sala Studio a Teatrului de Comedie, informează organizatorii într-un comunicat remis Agerpres.

Din distribuţie fac parte actorii Dan Tudor, Alexandru Conovaru, Gabriel Răuţă, Mihaela Teleoacă, Bogdan Cotleţ, Anghel Damian, Irina Ştefan.

„Într-o lume în care interesul propriu a ajuns la rang de profesiune de credinţă, un gest simplu, adevărat, acela de a-ţi ajuta semenii, devine suspect şi absurd, de neînţeles. Piesa lui Vampilov – ’20 de minute cu îngerul’ – reprezintă pentru mine o parabolă despre lumea dezumanizată în care trăim, o comedie cinică despre cum ne-am sălbăticit sufletele, fără să ne dăm seama. Şi tocmai acest amestec fascinant de umanitate dezlănţuită, aflată în criză, şi o puritate umană ce nu poate părea astăzi normală, ci doar ‘îngerească’, creează imaginea reală a lumii în care trăim, plină de confuzie şi contraste. Dar oare ‘îngerul’ aflat în fiecare dintre noi poate fi, totuşi, salvat?”, spune regizorul în prezentarea spectacolului, citat în comunicat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.