FCSB și Viitorul, amendate de FRF

0

Vicecampioana FCSB a fost amendată cu suma de 5.000 de lei de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, în urma incidentelor petrecute la meciul cu FC Viitorul, 2-1, în prima etapă din play-off, când suporterii roş-albastri au aruncat mai multe petarde pe terenul de joc.

Gheorghe Hagi, antrenorul campioanei Viitorul Constanţa, a fost sancţionat cu avertisment şi o penalitate sportivă de 1.000 de lei.

„FCSB vs. FC Viitorul Constanța – Incidente – În baza art. 39.01, coroborat cu art. 61.1 din Regulamentul Media, raportat la art. 83.18 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 bis și 15 se sancționează dl. Gheorghe Hagi, antrenor principal FC Viitorul Constanța, cu “Avertisment” și o penalitate sportivă de 1.000 lei; În baza art. 82.1 si 3.a, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul FCSB cu o penalitate sportivă de 5.000 lei”, se arată pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

În altă speţă, Balasz Kamsulik, fizioterapeut al echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a fost suspendat patru jocuri şi a fost amendat cu 4.500 de lei, după ce a fost eliminat la partida cu Concordia Chiajna. Totodată fotbalistul portughez Filipe Viloco De Oliveira (Sepsi OSK) a fost suspendat un joc şi a primit o penalizare sportivă de 740 de lei.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.