Fostul lider al partidului M10 s-a înscris în PMP

0

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a anunţat miercuri că Ioana Constantin, fost preşedinte al partidului M10, s-a înscris în PMP.

„Printre hotărârile pe care le-am luat ieri (marţi – n.r.) la Consiliul Naţional al PMP se numără şi campania naţională pe care o vom declanşa cu privire la promovarea şi necesitatea continuării reformei în administraţia publică locală, prin revenirea la alegerea primarului în două tururi. Considerăm că este esenţial pentru democraţia românească, pentru a avea o cât mai mare legitimitate aleşii locali, să purcedem la o campanie naţională de conştientizare a acestui proces extrem de important cu privire la aleşii pe care comunitatea îi deleagă în fruntea unei primării. La toate aceste proiecte importante ce ţin de reforma administraţiei publice locale, dar şi de reforma parlamentară – noi am depus iniţiativa legislativă cu privire la reducerea numărului de parlamentari la 300 -, am avut plăcerea de a colabora cu doamna Ioana Constantin, fost preşedinte al partidului M10, şi mă bucur că, după o lungă colaborare, astăzi, Ioana a decis să adere la PMP şi îi urăm bun venit”, a spus Tomac, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că, împreună cu Ioana Constantin, va coordona campania naţională privind alegerea primarilor, adăugând că este important ca PMP să strângă cel puţin un milion de semnături pentru a determina Parlamentul să voteze iniţiativa depusă de acest partid de mai bine de doi ani cu privire la revenirea la două tururi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.