Manchester United părăsește Liga Campionilor

0

Manchester United – Fc Sevilla 1-2 şi AS Roma – Şahtior Doneţk 1-0 au fost rezultatele înregistrate marţie seara, în Liga Campionilor. Merg mai departe FC Sevilla şi AS Roma. Şahtior câştigase în tur cu 1-0, iar în prima manşă de la Sevilla scorul fusese 0-0.

Wissam Ben Yedder a fost eroul andaluzilor pe Old Trafford, el marcând ambele goluri ale echipei sale, în minutele 74 şi 78. De asemenea, a fost pe punctul să facă tripla în prelungiri, când a scăpat singur cu De Gea, dar portarul lui Manchester United a respins cu piciorul. Pentru trupa lui Jose Mourinho a marcat Lukaku, în minutul 84, când tabela arăta deja 2-0 pentru iberici.

Wissam Ben Yedder, jucător care nu are vreo selecţie în naţionala de seniori a Franţei, are 27 de ani şi cu aceste două goluri a ajuns la 8 reuşite în 7 apariţii în Champions League pentru Sevilla, în acest sezon. El a fost transferat de Sevilla în vara lui 2016, de la Toulouse. Doar Cristiano Ronaldo a reuşit mai multe goluri decât el, în Liga Campionilor, sezonul 2017/2018.

FC Sevilla a mai ajuns o singură dată în sferturile de finală din LIGA CAMPIONILOR, acum 60 de ani (a fost eliminată atunci de Real Madrid).

Între sfert-finalistele actualei ediţii de Liga Campionilor se numără, pe lângă FC Sevilla şi AS Roma, FC Liverpool, Real Madrid, Juventus şi Manchester City. Bayern Munchen e ca şi calificată după primul meci cu Beşiktaş (5-0 la Munchen). Singura necunoscută va fi descifrată practic în urma duelului de pe Camp Nou, FC Barcelona – Chelsea. La Londra scorul a fost egal, 1-1.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.