Manchester United părăsește Liga Campionilor

0

Manchester United – Fc Sevilla 1-2 şi AS Roma – Şahtior Doneţk 1-0 au fost rezultatele înregistrate marţie seara, în Liga Campionilor. Merg mai departe FC Sevilla şi AS Roma. Şahtior câştigase în tur cu 1-0, iar în prima manşă de la Sevilla scorul fusese 0-0.

Wissam Ben Yedder a fost eroul andaluzilor pe Old Trafford, el marcând ambele goluri ale echipei sale, în minutele 74 şi 78. De asemenea, a fost pe punctul să facă tripla în prelungiri, când a scăpat singur cu De Gea, dar portarul lui Manchester United a respins cu piciorul. Pentru trupa lui Jose Mourinho a marcat Lukaku, în minutul 84, când tabela arăta deja 2-0 pentru iberici.

Wissam Ben Yedder, jucător care nu are vreo selecţie în naţionala de seniori a Franţei, are 27 de ani şi cu aceste două goluri a ajuns la 8 reuşite în 7 apariţii în Champions League pentru Sevilla, în acest sezon. El a fost transferat de Sevilla în vara lui 2016, de la Toulouse. Doar Cristiano Ronaldo a reuşit mai multe goluri decât el, în Liga Campionilor, sezonul 2017/2018.

FC Sevilla a mai ajuns o singură dată în sferturile de finală din LIGA CAMPIONILOR, acum 60 de ani (a fost eliminată atunci de Real Madrid).

Între sfert-finalistele actualei ediţii de Liga Campionilor se numără, pe lângă FC Sevilla şi AS Roma, FC Liverpool, Real Madrid, Juventus şi Manchester City. Bayern Munchen e ca şi calificată după primul meci cu Beşiktaş (5-0 la Munchen). Singura necunoscută va fi descifrată practic în urma duelului de pe Camp Nou, FC Barcelona – Chelsea. La Londra scorul a fost egal, 1-1.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.