Lupescu demontează acuzațiile lui Burleanu

Share:

Ionuţ Lupescu, candidat la preşedinţia FRF, a declarat, luni, că Răzvan Burleanu vrea să acopere lipsa rezultatelor şi să îl denigreze în campania pentru şefia federaţiei.

Ionuţ Lupescu a reacţionat după mai multe acuzaţii pe care i le-a adus Răzvan Burleanu.

 „Această campanie pe care a făcut-o el a vrut să acopere lipsa rezultatelor şi să denigreze imaginea mea. Astfel de lucruri se fac în politică, de acolo vine el. După ce a fost ales la FRF venea la mine acasă să mă întrebe lucruri administrative. Când venea la UEFA, venea la mine la birou şi spunea că trebuie să profităm de competenţa lui Lupescu. Când i-am făcut o relaţie apropiată cu Platini, de prietenie… Mă întreb atunci cum mai eram. Această duplicitate care o arată acum mă pune pe gânduri. Toate aceste informaţii nu le dădea fotbalului românesc, ci pentru el personal. După, au venit minciuni. O dată, de două ori, voia să se profileze pe spatele meu. Atunci nu mai eram un infractor cum sunt acum şi am pus capăt acestui lucru.  Lucrurile pe care el le face acum, n-au legătură cu campania. Lumea din teritoriu este indignată de ceea ce face Burleanu”, a declarat Ionuţ Lupescu la Telekom Sport.

Ionuţ Lupescu a precizat că este evidentă intenţia lui Răzvan Burleanu de a-l bloca în cursa spre postul de preşedinte al FRF: „O să vedem pe 19 aprilie dacă şi-a făcut campania din banii lui sau din cei ai federaţiei. Mă îndoiesc că a făcut-o din banii lui. Lui Mircea Sandu i s-a făcut o plângere penală imediat după ce a ieşit de la FRF. Mie nu mi-a făcut în aceşti patru ani. Ce s-a întâmplat acum patru ani de zile, ce s-a întâmplat cu Gică Popescu… Cum a încercat să mă blocheze cu statutul… Trăim în România şi totul e posibil, dar eu cred că Ministerul sportului are destui jurişti capabili. Se vede cu ochiul liber că încearcă să-mi pună piedici. În afară de denigrare… A început cu statutul, acum vrea să-mi facă plângere penală cu Comitetul Executiv. Totul cu un singur scop. Dacă eu eram acum la UEFA, era totul bine. Eu aşteptam să văd măcar o idee despre fotbal. Atât”.

La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.