Dragnea, audiere cu scandal, la ÎCCJ

Liviu Dragnea a ajuns, miercuri dimineaţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a fost citat pentru audieri în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman. La sediul ICCJ s-au adunat mai mulţi contestatari ai săi şi au fost mobilizaţi zeci de jandarmi. La termenul de miercuri, Bombonica Prodana a transmis prin avocatul său un document prin care anunță judecătorii că a plătit prejudiciul în acest dosar şi cere încetarea procesului în ceea ce o privește.

Bombonica Prodana a transmis prin avocatul său un document prin care anunță judecătorii că a plătit prejudiciul în acest dosar, de peste 108.000 lei. De asemenea, fosta soție a lui Liviu Dragnea cere în acest fel încetarea procesului în ceea ce o privește. Urmează ca judecătorii să discute această solicitare, scrie Digi24.ro.

Şedinţa de judecată este programată de la 10.00, iar Liviu Dragnea a ajuns cu puţin timp înaintea acestei ore.

La sediul instanţei supreme a fost mobilizat un număr mare de jandarmi, iar Liviu Dragnea şi-a făcut drum cu greu printre jurnalişti.

El nu a făcut nicio declaraţie, potrivit News.ro.

În faţa instanţei supreme s-au adunat şi mai mulţi contestatari ai liderului PSD.

În 15 februarie, instanţa supremă a stabilit ca Liviu Dragnea să fie audiat pe 21 martie, în aceeaşi zi cu cei trei inculpaţi care şi-au recunoscut vinovăţia în acest dosar – Adriana Botorogeanu, Gheorghe Nicuşor şi Anisa Stoica. De asemenea, ar urma să fie audiaţi şi trei martori propuşi de Liviu Dragnea – Silvia Oprescu (secretar al CJ Teleorman), Liliana Magheru (director în CJ Teleorman) şi Timotei Stuparu (secretarul PSD Teleorman).

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.