Semne că iubitul te înșeală

De ceva vreme ai sentimentul ca ceva nu este in regula insa nu poti sa descoperi despre ce este vorba. Iubitul/a ta a devenit distant/a, din ce in ce mai des ramane peste program ori a decis sa se mute din casa voastra fara sa-ti dea vreo explicatie. Incepi sa crezi ca jumatatea ta te insala, insa de fiecare data cand aduci in discutie subiectul, el/ea neaga aceasta acuzatie. Instinctul tau, care nu te-a dezamagit niciodata, iti spune ca ai dreptate, insa nu ai nicio proba palpabila.

Fii atent/a la aceste semne insa nu le confunda semnele cu dovezile.

1. Te iubesc insa nu sunt indragostit/a de tine

Aceste cuvinte ar trebui percepute ca un mare semn de avertizare. Este una dintre frazele spuse de un om care calca stramb. Poate ca iubitul/a tau/a te iubeste, iar legatura dintre voi este puternica, insa pasiunea puternica pentru o alta persoana poate, pe moment, sa-l faca sa piarda din vedere adevaratele sale sentimente. Adulterinul/a poate dezvolta asa numita amnezie indusa: tot ce conteaza in acel momentul este pasiunea extrema pentru cealalta persoana.

Suntem doar prieteni

Este o alta fraza spusa, adesea, de cei care insala. Daca petrece din ce in ce mai mult timp cu acest/easta nou/a „prieten/a” probabil ca lucrurile depasesc granitele unei simple prietenii. Partenerul/a ta poate avea senzatia ca are multe in comun cu persoana respectiva, ca intelege prin ceea ce trece el/ea. Indiferent care este motivul acestei prietenii, fii foarte atent/a la ea.

O nevoie brusca de intimitate

Daca pe vremuri nu existau secrete intre voi si, dintr-o data, jumatatea ta spune ca are nevoie de intimitate, nu trece cu vederea o asemenea atitudine. Poate ca incepe sa puna parola la PC-ul sau. Sau poate ca nu-ti mai permite sa pui mana pe telefonul mobil. Daca pui intrebari legate de chestiuni pe care odata le impartaseati unul altuia, acum partenerul/a tau te acuza ca iti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala ori ca vrei sa preiei controlul asupra lui/ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.