Ianis Hagi va ajunge la un club de top din Europa

0

Gică Hagi a declarat că fiul său, repatriat de la Fiorentina, este de vânzare. Ianis Hagi va ajunge din nou la un club de top din Europa.

Gică Hagi susţine că a făcut bine atunci când l-a răscumpărat pe Ianis Hagi de la Fiorentina.

„Ianis a fost dorit de cinci echipe când a plecat de la Fiorentina. Două erau din campionatul Italiei, iar alte trei erau din campionate foarte puternice. Erau echipe foarte bune. Eu m-am gândit că îmi voi recupera banii în viitor, cred că am făcut o investiţie bună. Eu dau banii în 2-3 ani, iar în toată această perioadă, Ianis se va dezvolta foarte mult. Am investit banii în el, pentru că este un jucător de mare perspectivă. El avea nevoie doar să joace. Când am văzut cum se comporta directorul tehnic al Fiorentinei cu mine, directorul Fiorentinei, nu Fiorentina, atunci am luat decizia să-l iau înapoi. Ianis a cerut un singur lucru: vreau să joc!

Ianis are o inteligenţă în joc şi o personalitate ieşite din comun, de top. El s-a dezvoltat biologic. Luaţi poza mea de la 16-17 ani şi o să vedeţi că l-am făcut eu. Când a trecut vârsta, s-a făcut mai puternic. Când eu aveam 19-20 de ani, lumea îşi punea întrebări.

După 20 de ani, lumea nu-şi mai punea întrebări. Unii jucători se dezvoltă fizic mai târziu. De când a plecat de la noi şi s-a întors de la Fiorentina, Ianis a crescut 4 centimetri. Avea 1,80 metri, acum are 1,84” , a declarat Gică Hagi la Telekom Sport.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.