Naționala Under 19 ratează calificarea la Euro 2018

0

Dezastru pentru naţionala sub 19 ani a României! Tricolorii mici au pierdut dramatic calificarea la turneul final al Campionatului European, deşi au avut în mână meciul cu Ucraina şi conduceau pe tabela de marcaj cu 7 minute înainte de final.

Tinerii noştri fotbalişti aveau nevoie de un singur punct în meciul decisiv, de la Ploieşti, dar au pierdut cu 1-2, graţie unui gol încasat în minutul al doilea al prelungirilor. Meciul cu Ucraina a fost practic finala grupei, iar adversarii au aruncat în joc toate resursele, încă din primul minut. Lor le-au aparţinut cele mai mari ocazii, însă tricolorii au fost mai pragmatici şi au deschis scorul prin Olimpiu Moruţan, în minutul 77.

Imediat după aceea a avut loc un eveniment care avea să întoarcăp decisiv soarta meciului. Moruţan a primit al doilea galben în urma unui gest stupid şi şi-a lăsat colegii în 10, când aveau mai mare nevoie de el.

În intervalul rămas până la sfârşit ucrainenii au marcat de două ori şi ne-au privat astfel de o calificare pe care naţionala noastră Under 19 o aştepta de şapte ani.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.