Naționala Under 19 ratează calificarea la Euro 2018

0

Dezastru pentru naţionala sub 19 ani a României! Tricolorii mici au pierdut dramatic calificarea la turneul final al Campionatului European, deşi au avut în mână meciul cu Ucraina şi conduceau pe tabela de marcaj cu 7 minute înainte de final.

Tinerii noştri fotbalişti aveau nevoie de un singur punct în meciul decisiv, de la Ploieşti, dar au pierdut cu 1-2, graţie unui gol încasat în minutul al doilea al prelungirilor. Meciul cu Ucraina a fost practic finala grupei, iar adversarii au aruncat în joc toate resursele, încă din primul minut. Lor le-au aparţinut cele mai mari ocazii, însă tricolorii au fost mai pragmatici şi au deschis scorul prin Olimpiu Moruţan, în minutul 77.

Imediat după aceea a avut loc un eveniment care avea să întoarcăp decisiv soarta meciului. Moruţan a primit al doilea galben în urma unui gest stupid şi şi-a lăsat colegii în 10, când aveau mai mare nevoie de el.

În intervalul rămas până la sfârşit ucrainenii au marcat de două ori şi ne-au privat astfel de o calificare pe care naţionala noastră Under 19 o aştepta de şapte ani.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.