Ministrul Deneș, vizită de lucru în Dâmbovița!

0

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, se va afla vineri, 30 martie 2018, în județul Dâmbovița. Scopul vizitei de lucru este acela de a analiza, la fața locului, situația produsă de fenomenele hidrometeorologice din ultima perioadă, de a purta discuții cu autoritățile județene și locale privind situația construcțiilor hidrotehnice, precum și de a se întâlni cu persoanalul silvic, al ocoalelor private și al societăților specializate în activități de exploatare, comercializare și prelucrarea lemnului, care își desfășoară activitatea în județul Dâmbovița.

Programul deplasării ministrului Apelor și Pădurilor:

Vineri, 30 martie 2018:

08:15-09:00  –  Inspecție la acumularea Lacul Bolboci;

10:00-10:45  –  Inspecția Barajului Lacului de Acumulare Pucioasa;

11:15-12:30  –   Întâlnire cu reprezentanții conducerii C.J. Dâmbovița, primarii, parlamentarii,  conducerile A.B.A Argeș și A.B.A Buzău, conducerea companiei de apă Dâmbovița.

Întâlnirea va avea loc la sediul Consiliului Județean Dâmbovița (Piața Tricolorului 1, Târgoviște).

14:20-15:30 – Întâlnire cu personalul silvic din cadrul Direcției Silvice Dâmbovița, cu reprezentanții ocoalelor private și ai societățiilor comerciale specializate în activități în exploatarea, comercializarea și prelucrarea lemnului, la sediul Romsilva (Bulevardul Regele Carol I nr 68, Târgoviște).

17:00-18:00 – Analizarea, la fața locului, a punctelor critice de pe râul Argeș, precum și analizarea proiectului de Derivație Ape  Mari-Miulești.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.