Pictor, găsit spânzurat într-o pădure din Vrancea

0

Un pictor în vârstă de 28 de ani a fost găsit spânzurat într-o poiană de lângă satul în care locuia, în judeţul Vrancea. Primele indicii arată că s-ar fi spânzurat, însă cunoscuţii spun că nu avea niciun motiv, potrivit Mediafax.

Tânărul de 28 de ani a fost găsit spânzurat într-o pădure de pe teritoriul comunei Mera, judeţul Vrancea, iar primele indicii arată că este vorba despre o sinucidere.

Nimeni nu are explicaţie pentru ipoteza sinuciderii pentru că tânărul nu avea probleme cunoscute şi nici nu lăsase să se înţeleagă că ar putea face un asemenea gest. În plus, el provenea dintr-o familie bună şi era foarte bine văzut în comunitate.

Gestul este cu atât mai surprinzător cu cât, în ziua morţii, acesta s-a comportat normal.

„A fost o surpriză uriaşă pentru noi, pentru familie. Nu ştie nimeni de ce a făcut acest lucru, nu a lăsat niciun bilet. Era un tânăr foarte respectat în comunitate, era de nota 10 şi provenea dintr-o familie bună, avea un frate, toţi sunt oameni foarte bine văzuţi. El era artist, picta, a pictat şi câteva troiţe în comună. Nu se aştepta nimeni la aşa ceva, este o tragedie. El a fost la magazin, a cumpărat ce a avut de cumpărat pentru el şi pentru familia lui, apoi nu se mai ştie nimic. S-a întâmplat miercuri, după prânz”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul comunei Mera, Ion Sticlaru.

Poliţia a început o anchetă şi a întocmit dosar de moarte suspectă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.