Senatorii l-au boicotat pe Isărescu

0

Senatorii PSD, USR şi UDMR din cadrul Comisiei economice a Senatului au lipsit joi de la întâlnirea cu Consiliul de Administraţie BNR, pe care care l-au invitat la dezbaterea cu tema „Evoluţia inflaţiei şi implicaţiile pentru economia României”. Echipa condusă de Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a fost de trei ori mai numeroasă decât cea a senatorilor prezenţi la lucrările comisiei.

La şedinţă au participat doar trei senatori, din cei 11 membri ai Comisiei economice: preşedintele comisiei, Florin Cîţu (PNL), secretarul forului Vasile-Cristian Lungu (PMP) şi Daniel Zamfir (propus pentru excludere din PNL) – în imagine, cei trei încercuiţi de partea dreaptă a mesei.

Ceilalţi opt membri ai comisiei economice a Senatului – Gheorghe Marin, Vasile Ilea, Marian Pavel, Emanoil Savin, Liliana Sbârnea (PSD), Romulus Bulacu (PNL), Monica Dinică (USR), Istvan Antal (UDMR) – au lipsit.

De partea cealaltă, guvernatorul Mugur Isărescu a fost însoţit de întregul Consiliu de Administraţie BNR, echipa fiind formată din nouă membri (în imagine, de partea stângă a mesei).

La începutul întâlnirii, Florin Cîţu a remarcat că majoritatea colegilor lui din comisie lipsesc. „Sunt sigur că sunt în direct, on-line”, şi-a ssuzat Florin Cîţu colegii lipsă.

Comisia economică a Senatului are în componenţă 11 senatori: 5 PSD, 3 senatori PNL şi câte unul de la USR, UDMR şi PMP.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.