Senatorii l-au boicotat pe Isărescu

0

Senatorii PSD, USR şi UDMR din cadrul Comisiei economice a Senatului au lipsit joi de la întâlnirea cu Consiliul de Administraţie BNR, pe care care l-au invitat la dezbaterea cu tema „Evoluţia inflaţiei şi implicaţiile pentru economia României”. Echipa condusă de Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a fost de trei ori mai numeroasă decât cea a senatorilor prezenţi la lucrările comisiei.

La şedinţă au participat doar trei senatori, din cei 11 membri ai Comisiei economice: preşedintele comisiei, Florin Cîţu (PNL), secretarul forului Vasile-Cristian Lungu (PMP) şi Daniel Zamfir (propus pentru excludere din PNL) – în imagine, cei trei încercuiţi de partea dreaptă a mesei.

Ceilalţi opt membri ai comisiei economice a Senatului – Gheorghe Marin, Vasile Ilea, Marian Pavel, Emanoil Savin, Liliana Sbârnea (PSD), Romulus Bulacu (PNL), Monica Dinică (USR), Istvan Antal (UDMR) – au lipsit.

De partea cealaltă, guvernatorul Mugur Isărescu a fost însoţit de întregul Consiliu de Administraţie BNR, echipa fiind formată din nouă membri (în imagine, de partea stângă a mesei).

La începutul întâlnirii, Florin Cîţu a remarcat că majoritatea colegilor lui din comisie lipsesc. „Sunt sigur că sunt în direct, on-line”, şi-a ssuzat Florin Cîţu colegii lipsă.

Comisia economică a Senatului are în componenţă 11 senatori: 5 PSD, 3 senatori PNL şi câte unul de la USR, UDMR şi PMP.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.