Tenorul Alexandru Badea, premiat!

0

Festivalul Internaţional „European Music Open” a fost premiat de Revista „Actualitatea muzicală” a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, la categoria „Eveniment cultural”, a anunţat vineri Primăria Oradea.

Iniţiatorul şi directorul artistic al festivalului este tenorul orădean de renume internaţional Alexandru Badea şi care a primit acest premiu ca apreciere a Festivalului „Oradea Music Open”, „pentru integrarea muzicii şi a celorlalte arte într-un concept pluridisciplinar inovator”.

Festivalul, la a doua ediţie în anul 2017, este organizat de Primăria Municipiului Oradea şi Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea (APTOR), alături de colaboratorii Muzeul Ţării Crişurilor, Teatrul Regina Maria şi Episcopia Romano-Catolică de Oradea.

Gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală” a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România pe anul 2017, Ediţia a XXVIII-a, a avut loc luni, 26 martie, în Aula Palatului Cantacuzino – Muzeul „George Enescu” din Bucureşti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.