Naționala Artiștilor îl susține pe Lupescu la șefia FRF

0

Reprezentanții Naționalei Artiștilor Fotbaliști din România au realizat un clip video în care, vedetele grupului, își exprimă rând pe rând susținerea pentru candidatura lui Ionuț Lupescu la șefia Federației Române de Fotbal.

Astfel, Tavi Clonda, Kamara Ghedi, Răzvan Oprea, Andrei Ștefănescu, Cornel Păsat și Aurelian Temișan explică de ce cred ei că Ionuț Lupescu este cel mai în măsură să ocupe funcția de președinte al FRF.

Tavi Clonda, muzician:

Îl susțin pe Ionuț Lupescu. Sunt foarte mândru și bucuros că ar putea să reprezinte fotbalul românesc. Îmi aduc aminte de 1994 când ne-a scos în stradă și am simțit de atunci ce înseamnă victoria și să fii printre cei mai buni. Îmi doresc asta din nou pentru România. Forza România!

Kamara Ghedi, muzician:

Ionuț Lupescu e omul potrivit la locul potrivit. În ceea ce mă privește, nu cred că există, în momentul de față, un altul care să fie mai potrivit pentru șefia Federației. Asta pentru că are experiență internațională, a ocupat un post în conducerea UEFA, are experiența unui jucător internațional, drept urmare Ionuț Lupescu poate fi cel care va schimba fața fotbalului românesc!

Răzvan Oprea, actor

Am făcut și eu puțin fotbal. M-am apucat de fotbal pentru că oameni ca Ionuț Lupescu și Gică Hagi au existat în fotbalul românesc. Mai mult decât orice, în sport este importantă performanța. Oameni aceștia au făcut performanță, au făcut-o și când erau jucători și au demonstrat-o și după aceea.

Andrei Ștefănescu, muzician:

Îl susțin pe Ionuț Lupescu, pentru că îmi doresc ca normalitatea să revină în fotbalul românesc, are exepriență internațională, a fost jucător în generația de aur, a reprezentat România la cel mai înalt nivel , are experiență la UEFA și cred că, după acești patru ani, este momentul unei schimbări.

Cornel Păsat, coregraf:

Îl susțin pe Ionuț Lupescu pentru că este o capacitate în ceea ce privește managementul în fotbal, este o legendă a generației de aur, este un sportiv care a confirmat și pe teren și în afara lui.  A făcut o imagine extraordinară României, atât în fotbal, cât și în managementul din fotbal.  Avem toate circumstanțele de a-i oferi această șansă, de a salva fotbalul românesc!

Aurelian Temișan, muzician:

Îl susțin pe Ionuț Lupescu pentru că îmi plac performanța, calitatea și omenia. Ionuț, suntem cu tine!”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.