CSU Craiova și CFR Cluj au remizat în Liga I

0

CSU Craiova şi CFR Cluj au remizat, sâmbătă, în Bănie, în derby-ul etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

Aproape 27.000 de oameni au fost prezenţi în tribunele arenei din Bănie, dar singura ocazie de poartă a primei reprize a venit în minutul 36, când Hoban a expediat un șut puternic din afara careului, respins fără probleme de Mitrovic. Nici partea secundă nu a fost mai antrenantă. Craiova a vrut să dicteze ritmul întâlnirii, a avut posesia mingii, dar ocaziile de poartă le-au aparținut clujenilor. Dan Petrescu a fost cel care a mutat primul. Introducerea lui Ioniță în locul lui Djokovic, o mutare ofensivă, putea să îl coste. La doar câteva minute, Mitriță a fost aproape de gol, dar Vâtcă a intervenit excelent. Debutul lui Gardoș, intrat în locul accidentatului Kelic, a fost singurul lucru remarcabil al finalului de meci.

CSU CRAIOVA: Mitrovic – R. Popa, Kelic (79 Gardoş), Tiago Ferreira – Martic, Andre Santos (76 Mateiu), Zlatinski, Bancu – Gustavo (73 Glavina), Băluţă, Mitriţă.

CFR CLUJ: Vâtcă – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban, Dokovic (70 Al. Ioniţă) – Deac, Culio, Păun (58 Costache) – Omrani (87 Ţucudean).

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.