Un șofer turc a făcut ravagii în Capitală

0

Accident grav în Capitală. Un șofer de origine turcă a preluat controlul volanului și a lovit 8 maşini parcate. Una dintre acestea s-a răsturnat în urma impactului.

Un accident în care au fost implicate 8 autoturisme a avut loc în această dimineaţă în Capitală, în zona Doamna Ghica, informează România TV.

Cetăţeanul turc care a provocat accidentul se întorcea din Club şi consumase alcool, potrivit martorilor. Circula cu viteză şi la un momen dat a vrut să evite o maşină al cărei şofer se prgătea să parcheze. În acel moment a pierdut controlul volanului şi a intrat în maşinile parcate. Prima maşină a fost cel mai puţin avariată, i-a fost distrusă doar oglinda, următoarea a fost avariată mai grav, pe partea stângă, cel mai tare afectată fiind o maşină care a fost pur şi simplu întoarsă pe loc, ceea ce dovedeşte că şoferul circula cu viteză mare.

Culmea, şoferul turc nu a păţit nimic, a ieşit din maşină pe picioarele lui, râzând, potrivit proprietarilor maşinilor lovite care au ieşit să estimeze pagubele.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.