Criminala de la metrou, reevaluată psihiatric

0

Criminala de la metrou va fi reevaluată psihiatric. Magdalena Şerban a fost dusă din nou la spitalul penitenciar Jilava după ce a suferit un episod cu halucinaţii.

Magdalena Şerban a stat mai bine de o lună şi jumătate în arestul central, după ce medicii de la Institutul de Medicină Legală au apus că a fost aptă din punct de vedere psihologic în momentul în care a ucis o tânără la metrou.

După gratii, însă, femeia a avut halucinaţii şi ar fi ameninţat colegele de celulă şi angajaţii.  Magdalena Şerban urmează să fie reevaluată. Aceasta a fost dusă deja la spitalul penitenciar Jilava, acolo unde medicii vor face o nouă expertiză pentru a stabili dacă aceasta are discernamânt sau nu.

Magdalena Şerban a împins o tânără pe liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe sine, în timp ce încerca să se prindă de marginea peronului, agresoarea a lovit-o în cap cu piciorul. Imediat, tânăra a fost lovită de trenul care intra în staţie şi a murit. Ea avea 25 de ani. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără pe linia de metrou în staţia Costin Georgian. Tânăra a reuşit să scape după ce s-a luptat cu femeia.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.