Criminala de la metrou, reevaluată psihiatric

0

Criminala de la metrou va fi reevaluată psihiatric. Magdalena Şerban a fost dusă din nou la spitalul penitenciar Jilava după ce a suferit un episod cu halucinaţii.

Magdalena Şerban a stat mai bine de o lună şi jumătate în arestul central, după ce medicii de la Institutul de Medicină Legală au apus că a fost aptă din punct de vedere psihologic în momentul în care a ucis o tânără la metrou.

După gratii, însă, femeia a avut halucinaţii şi ar fi ameninţat colegele de celulă şi angajaţii.  Magdalena Şerban urmează să fie reevaluată. Aceasta a fost dusă deja la spitalul penitenciar Jilava, acolo unde medicii vor face o nouă expertiză pentru a stabili dacă aceasta are discernamânt sau nu.

Magdalena Şerban a împins o tânără pe liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe sine, în timp ce încerca să se prindă de marginea peronului, agresoarea a lovit-o în cap cu piciorul. Imediat, tânăra a fost lovită de trenul care intra în staţie şi a murit. Ea avea 25 de ani. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără pe linia de metrou în staţia Costin Georgian. Tânăra a reuşit să scape după ce s-a luptat cu femeia.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.