Edi Iordănescu s-a despărțit de Astra

0

Antrenorul Edi Iordănescu s-a despărţit, luni, de Astra Giurgiu, echipă pe care a reuşit să o ducă în play-off-ul Ligii 1, a anunţat site-ul grupării finanţate de Ioan Niculae.

„În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru. Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra”, se precizează în comunicat.

Duminică seara, imediat după meciul pierdut de Astra pe teren propriu, 0-2 cu Viitorul, patronul Ioan Niculae îşi făcea praf jucătorii şi antrenorul. „N-am mai văzut de mult o asemenea adunătură de 11 jucători așa slabi. Cred că de când era Astra Ploiești. Am găsit și vinovatul. Este portarul stadionului care nu l-a anunțat pe domnul antrenor că meciul începe la ora 18:00. Ei erau cu toții, săracii, adormiți. Nici în liga a treia nu poți să vezi o echipă care să joace așa slab cum am făcut-o noi în prima repriză. Nici n-am ajuns la poarta adversă” spunea Ioan Niculae.

„Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară. Se dă singur afară că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui secunzi. Este singurul antrenor pe care l-am avut de-a lungul anilor care nu se consultă cu nimeni. De fiecare dată susține că răspunderea e a lui. Să-mi explice și mie cum răspunde de meciul de astăzi”, mai spunea Ioan Niculae.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.