Misiune europeană a Comisiei TRAN în Irlanda. România, reprezentată de Maria Grapini!

Între 4 și 6 aprilie, o delegație oficială a Comisiei pentru Transport și Turism din PE va vizita orașele Cork și Dublin din Irlanda, pentru discuții și întâlniri cu oficialii țării trifoiului cu patru foi.

România va fi prezentă în Irlanda prin europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini. Membră a Comisiei TRAN, umanista Maria Grapini este implicată activ în problemele transportatorilor europeni și are experiență în turism, nu doar ca fost ministru de resort, ci și ca politician dedicat promovării și dezvoltării acestui domeniu economic important.

În cele trei zile de întâlniri irlandeze, Maria Grapini va sta de vorbă cu oficialii Reprezentanței UE de la Dublin, primarul din Cork, membri ai Camerei de Comerț Irlandeze, directori de companii de transport, va vizita aeroportul și portul din Cork, aeroportul din Dublin, precum și sediul celei mai cunoscute companii aviatice irlandeze – Ryanair. Umanista va ajunge și în cartierul general al celebrului producător de bere irlandeză, Guiness. Într-una din zilele delegației oficiale europene, Grapini va participa și la lucrările Forumului Național de Dezvoltare a Aviației Civile, unde vor fi toți managerii de top ai industriei transportului din Irlanda.

În egală măsură, Maria Grapini intenționează să poarte, la Dublin, o discuție cu Excelența sa, Manuela Breazu, ambasadorul României în Irlanda, pe tema comunității române din Irlanda, în măsura în care programul o va permite.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.