Grupul Piaggio revine în România prin importatorul The Bike Hub

0

Grupul Piaggio, continua dezoltarea internationala a retelei de distributie, prin inaugurarea magazinului concept MOTOPLEX, ce a avut loc pe 7 martie, in Bucuresti, avandu-i ca invitati speciali pe Marco Giungi – Excelenta Sa Ambasadorul Italiei in Romania si pe Maurizio Carletti – vice presedinte 2 Wheeler Italy & Emea Market.

Urmand strategia globala inovativa, strategie ce aseaza clientul in inima experientei de retail, in doar trei ani, grupul Piaggio a atins semnificativa realizare de a deschide 300 de magazine care opereaza la nivel mondial, pentru a imbunatati si in parte a inlocui reteaua de distributie traditionala.

Inaugurarea magazinului Motoplex in Bucuresti, este precedata de deschiderea din ultimele luni, in marile capitale ale lumii: Hong Kong, Bangalore, Barcelona, Praga, Sofia, Buenos Aires, Montevideo, Mexico City, Kuala Lumpur, Singapore si in cel de-al doilea oras ca marime din Australia, Melbourne.

Incurajand si sustinand partenerii oficiali de a exploata potentialul brandurilor si produselor Grupului Piaggio intr-un singur spatiu, conceptul Motoplex reprezinta o noua frontiera in industria de retail pe doua roti. Magazinul este conceput astfel incat sa ofere clientilor o noua si incitanta experienta in universul pe doua roti, intr-un loc in care, pe langa motociclete, scutere si accesorii, pot gasi produse dedicate, se pot bucura de o pauza intr-un spatiu de tip bar & lounge in care pot discuta despre curse, calatorii si motociclete cu o echipa specializata care le impartaseste pasiunea.

Noul importator oficial, The Bike Hub, ofera intr-un singur spatiu toate marcile grupului Piaggio: Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi, Gilera si Scarabeo. Cele peste 85 de variante de modele acopera nu doar tipologii diferite de clienti, dar si nevoile diverse ale acestora.

Incepand cu scuterul de 50cmc care se poate conduce cu permis categoria B pana la motociclete cu capacitate de 1400 cmc si peste 200 de cai putere, inclusiv modelele Piaggio MP3 LT, o inovatie in domeniu, ce introduce pentru prima oara solutia de 3 roti, oferind un grad de siguranta in trafic si care in Europa se conduce cu permis categorie B.

Conceptul Motoplex ofera posibilitatea clientilor de a achizitiona atat modelul care raspunde nevoilor cotidiene, cat si o gama extinsa de accesorii de imbacaminte, de siguranta si lifestyle.

Venind in intampinarea nevoilor, TheBikeHub, pune la dipozitia clientilor un service nou, complet  utilat, aflat in vecintatea magazinului, prin intermediul caruia acopera toate tipurile de interventii pentru marcile existente, inclusiv inspectia tehnica periodica – ITP.

In ceea ce priveste campaniile sociale, The Bike Hub doneaza 70 RON din pretul fiecarei motociclete/scuter vandut catre fundatia MagiCamp, sustinand astfel misiunea de a oferi copiilor care isi traiesc copilaria intre peretii saloanelor de spital sansa de a-si recapata increderea in ei, puterea de a lupta cu boala si motivatia de a merge inainte.

In materia de proiecte in curs de implementare exista Proiectul De Mobilitate Urbana – un studiu care doreste a demonstra, pentru Bucuresti, ca utilizarea scuterului/motocicletei pe doua roti aduce avantaje reale, masurabile societatii in materie de costuri, poluare, fluidizare trafic si calitatea vietii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.