Incendiu cumplit într-un mall din Moscova

0

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în incinta unui centru comercial din Moscova, iar serviciile de intervenţie încearcă să evacueze persoanele aflate în clădire, fiind înregistrate mai multe victime, relatează site-ul agenţiei Sputnik.

Flăcările au izbucnit la etajul patru al mall-ului Persei. Nu se cunoaşte sursa incendiului şi suprafaţa afectată.

„Incendiul este de gradul II, sunt persoane rănite, vizitatorii sunt evacuaţi„, – a declarat o sursă din cadrul serviciilor de urgenţă.

Alte surse au declarat pentru Interfax că incendiul ar fi izbucnit într-un depozit de jucării, care se află la etajul al treilea al mall-ului. Acestea mai spun că în interiorul clădirii se aflau circa 300 de persoane.

Potrivit informaţiilor furnizate de un oficial din cadrul serviciilor de urgenţă, etajul al IV-lea al mall-ului Persei, din vestul  Moscovei, a fost cuprins de flăcări.

S-au înregistrat mai multe victime, fără a fi precizat numărul şi starea acestora. Pompierii încearcă să stingă incendiul, dar intervenţia se desfăşoară cu dificultate din cauza structurii clădirii.

Peste 100 de persoane au fost evacuate până în prezent din centrul comercial, iar operaţiunile de salvare continuă. Presa rusă care citează serviciile de salvare informează că ar fi multe persoane afectate de incendiu. Între acestea, se numără şi copii.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.