Ponta l-ar vota pe Iohannis, în dauna lui Dragnea

0

Victor Ponta a dezvăluit cu cine ar vota dacă ar avea de ales între actualul preşedinte Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea.

„Dacă o să candideze în 2019 Klaus Iohannis împotriva lui Liviu Dragnea, eu pun ştampila pe Klaus Iohannis. Am văzut un sondaj acum, recent, şi Dragnea are 11% grad de încredere”, a declarat Victor Ponta într-o emisiune la TVR.

Nici actualul premier, Viorica Dăncilă, nu a scăpat de criticile dure ale acestuia. Dăncilă a fost pusă la zid pentru faptul că a renunţat la protecţia celor de la SPP.

„Faptul că Dăncilă nu e protejată de SPP e o tâmpenie şi o prostie fără seamăn. Nu se face aşa ceva. Noul ministru de Externe al SUA e fostul şef CIA. Dacă eşti fraier, şi te laşi manipulat, e altceva”, a spus Ponta care ameninţă cu noi dezvăluiri, dar nu în orice condiţii.

„Eu am jucat tenis la SRI cu unul dintre liderii PNL. Nu îi spun numele că nu e normal. Dacă cumva iese şi spune vreo prostie, îi spun numele. Aşa a fost şi cu Liviu Dragnea, de aia am spus. Elena Udrea nu era invitată la evenimente, Alina Bica era mereu pe acolo”, a mai spus Ponta.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.