Ponta l-ar vota pe Iohannis, în dauna lui Dragnea

Victor Ponta a dezvăluit cu cine ar vota dacă ar avea de ales între actualul preşedinte Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea.

„Dacă o să candideze în 2019 Klaus Iohannis împotriva lui Liviu Dragnea, eu pun ştampila pe Klaus Iohannis. Am văzut un sondaj acum, recent, şi Dragnea are 11% grad de încredere”, a declarat Victor Ponta într-o emisiune la TVR.

Nici actualul premier, Viorica Dăncilă, nu a scăpat de criticile dure ale acestuia. Dăncilă a fost pusă la zid pentru faptul că a renunţat la protecţia celor de la SPP.

„Faptul că Dăncilă nu e protejată de SPP e o tâmpenie şi o prostie fără seamăn. Nu se face aşa ceva. Noul ministru de Externe al SUA e fostul şef CIA. Dacă eşti fraier, şi te laşi manipulat, e altceva”, a spus Ponta care ameninţă cu noi dezvăluiri, dar nu în orice condiţii.

„Eu am jucat tenis la SRI cu unul dintre liderii PNL. Nu îi spun numele că nu e normal. Dacă cumva iese şi spune vreo prostie, îi spun numele. Aşa a fost şi cu Liviu Dragnea, de aia am spus. Elena Udrea nu era invitată la evenimente, Alina Bica era mereu pe acolo”, a mai spus Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.