Mutu va pleca de la FRF

0

Mutu s-a numărat printre antrenorii care ar fi putut să-i ia locul lui Edward Iordănescu la Astra, după ce acesta s-a despărţit de echipa din Giurgiu, dar discuţiile nu s-au concretizat, iar oficialii clubului l-au preferat pe Gheorghe Mulţescu.

„Mă întrebi dacă am discutat cu Astra? Ok. Da, am discutat. Nu, n-a fost un zvon. M-am întâlnit cu toată conducera echipei am vorbit şi cu domnul Niculae la telefon. I-am spus ce-mi doresc.

Ei au avut şi alţi antrenori, au discutat şi cu alţi antrenori aşa cum se întâmplă de multe ori pentru că ştiu că am fost şi eu în locul lor şi am făcut la fel la Dinamo. L-au ales Mulţescu, n-am ce să spun. Le doresc baftă şi sper să aibă rezultate bune”, a spus Adi Mutu la Telekom Sport.

El a recunoscut că a negociat şi cu alte echipe, dar preferă să ia o echipă din vară. „Am discutat şi u Chiajna şi cu o altă echipă, dar nu vreau să-i spun numele că nu e frumos. Prefer din vară. În vară e normal să iei o echipa de la început, să faci antrenamentele, să faci pregătirea aşa cum vrei tu. Cred că e mai bine şi prefer să aştept din vară”, a mai spus Adi Mutu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.