Coldea confirmă că Dragnea și Ghiță au fost, la „tăierea porcului”, la SRI

0

Claudiu Manda, preşedintele Comisiei SRI, a declarat joi, după audierea lui Florian Coldea, că acesta a confirmat existenţa unui eveniment organizat de SRI cu prilejul Crăciunului şi a confirmat numele de participanţi la eveniment apărute în spaţiul public, dar nu a vrut să să detalieze. Printre aceste nume, Coldea le-a confirmat pe cele ale lui Dragnea şi Sebastian Ghiţă.

„A spus că a existat un astfel de eveniment în Ajunul Crăciunului. La acel eveniment au participat mai multe persoane. A fost întrebat câte, a spus că peste zece persoane, nu vrea să detalieze numele. A fost rugat doar să confirme unele persoanele despre care ştim în spaţiul publiic şi le-a confirmat. A spus că toate acele persoane erau beneficiari sau parteneri ai SRI. A fost un astfel de eveniment, nu s-a tăiat niciun porc. Printre aceste persoane erau domnul Ghiţă, domnul Dragnea, domnul Maior, domnul Coldea, parteneri externi şi domnul Ponta, dar nu mai ştiu dacă l-am întrebat, dar există afirmaţia domnului Maior despre acest eveniment”, a declarat Claudiu Manda, potrivit News.ro.

De asemenea, Manda a spus că fostul prim-adjunct al directorului SRI nu a vrut să confirme dacă şi Laura Codruţa Kovesi a fost la eveniment.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.