Becali îl atacă dur pe Budescu

0

FCSB a câştigat derby-ul cu CSU Craiova, dar bucuria n-a durat prea mult. Gigi Becali a izbucnit la adresa celui mai bun jucător al echipei, pe care l-a atacat dur la finalul meciului.

Gigi Becali i-a răspuns dur lui Constantin Budescu, după ce fotbalistul celor de la FCSB a criticat faptul că a fost schimbat la pauză.

„Îi răspund eu lui Budescu, dacă Dică nu a vrut. Domnule Budescu, te-am angajat la Steaua. Ai 20.000 pe lună și bonusuri, am dat 350.000 de euro pe luna. Te-am angajat să joci fotbal și să te supui antrenorului! Trebuie să își facă datoria. Nu i-am scris în contract că trebuie să joace 90 de minute. Da, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut. O să îi mulțumesc toată viața. Asta nu înseamnă că trebuie să joace el mereu. O să vorbesc cu el și o să-i zic, bă, Costică, bă, Budi, tu ești nebun? Te crezi la Astra? Ești la Steaua, îl ai patron pe Becali, nu faci ce vrei tu! Cum să te superi când echipa câștigă cu 2-0. O să vorbesc cu el în fața întregii echipe. E și vina mea. I-am oferit tratament special, l-am cocoloșit prea mult. De fiecare dată îi ofeream mai multă atenție decât celorlalți”, a declarat Gigi Becali.

Constantin Budescu a fost schimbat la pauză și a declarat la finalul meciului că „s-a simțit nerespectat, folosit” și vrea explicații de la Nicolae Dică. Antrenorul i-a răspuns lui Budescu, invocând o discuție purtată înaintea partidei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.