Becali îl atacă dur pe Budescu

FCSB a câştigat derby-ul cu CSU Craiova, dar bucuria n-a durat prea mult. Gigi Becali a izbucnit la adresa celui mai bun jucător al echipei, pe care l-a atacat dur la finalul meciului.

Gigi Becali i-a răspuns dur lui Constantin Budescu, după ce fotbalistul celor de la FCSB a criticat faptul că a fost schimbat la pauză.

„Îi răspund eu lui Budescu, dacă Dică nu a vrut. Domnule Budescu, te-am angajat la Steaua. Ai 20.000 pe lună și bonusuri, am dat 350.000 de euro pe luna. Te-am angajat să joci fotbal și să te supui antrenorului! Trebuie să își facă datoria. Nu i-am scris în contract că trebuie să joace 90 de minute. Da, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut. O să îi mulțumesc toată viața. Asta nu înseamnă că trebuie să joace el mereu. O să vorbesc cu el și o să-i zic, bă, Costică, bă, Budi, tu ești nebun? Te crezi la Astra? Ești la Steaua, îl ai patron pe Becali, nu faci ce vrei tu! Cum să te superi când echipa câștigă cu 2-0. O să vorbesc cu el în fața întregii echipe. E și vina mea. I-am oferit tratament special, l-am cocoloșit prea mult. De fiecare dată îi ofeream mai multă atenție decât celorlalți”, a declarat Gigi Becali.

Constantin Budescu a fost schimbat la pauză și a declarat la finalul meciului că „s-a simțit nerespectat, folosit” și vrea explicații de la Nicolae Dică. Antrenorul i-a răspuns lui Budescu, invocând o discuție purtată înaintea partidei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.