Imagini cu Bashar al Assad, după bombardarea Siriei

0

O înregistrare de 8 secunde în care apare președintele sirian Bashar al Assad a fost postată sâmbătă pe rețelele de socializare, la câteva ore de la bombardarea Siriei de către SUA şi aliaţii lor. Potrivit Sputnik, Bashar al Assad ar fi fost filmat în timp ce se îndreaptă către birou, sâmbătă dimineaţă.

Înregistrarea numită „Dimineaţa de rezistenţă” a fost postată pe canalul preşedinţiei Siriei într-o reţea de socializare, mai scrie Sputnik.

 Bashar al-Assad este filmat în timp ce intră într-o clădire, îmbrăcat la costum, cu cravată şi având la el o geantă diplomat.
SUA, Marea Britanie şi Franţa au atacat sâmbătă dimineaţă mai multe zone din Siria care se presupune că ar avea legătură cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat că le-a folosit împotriva civililor din Duma în urmă cu o săptămână, anunţă BBC. Rusia a trasnmis că „astfel de acţiuni nu vor rămâne fără consecinţe”. Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a transmis o declaraţie în care îşi afirmă susţinerea faţă de atacurile lansate de SUA, Marea Britanie şi Franţa în Siria.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.