Șoc în Bistrița Năsăud. Bărbat, împușcat și abandonat pe câmp!

0

S-au declanşat anchete, sâmbătă dimineaţa, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce un cetăţean moldovean a fost găsit împuşcat în zona mânilor, torecelui şi gâtului, apoi a fost abandonat pe un câmp din zona Cepari. Agresorul a fost prins în judeţul Maramureş.

Un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu numeroase plâgi împuşcate la nivelul mâinilor, toracelui şi gâtului a fost găsit, sâmbătă dimineaţa, pe un câmp aflat pe raza localităţii Cepari din judeţul Bistriţa-Năsăud, poliţiştii şi procurorii declanşând anchete pentru a stabili împrejurările în care acesta a fost împuşcat.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa.

„Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a preluat din Cepari un pacient de aproximativ 30 ani, cu plăgi împuşcate în membrele superioare, torace şi în zona gâtului. Pacientul a fost stabilizat, era constient, şi a fost transportat în UPU Bistriţa pentru investigaţii suplimentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, potrivit Mediafax.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz, primele date arătând că între doi bărbaţi, ambii cetăţeni moldoveni, a izbucnit un conflict. După incident agresorul a fugit, fiind depistat de poliţişti pe raza judeţului Mamamureş.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că pe raza localităţii Cepari a fost găsit un bărbat cu răni care există posibilitatea să provină prin împuşcare. Poliţiştii au stabilit că bărbatul a fost rănit în urma unui confict spontan, izbucnit între rănit şi un alt bărbat, care a fugit de la faţa locului. Acesta a fost identificat şi prins ulterior pe raza judeţului Maramureş. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul, urmând să se stabilească şi încadrarea juridică a faptelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.