Șoc în Bistrița Năsăud. Bărbat, împușcat și abandonat pe câmp!

0

S-au declanşat anchete, sâmbătă dimineaţa, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce un cetăţean moldovean a fost găsit împuşcat în zona mânilor, torecelui şi gâtului, apoi a fost abandonat pe un câmp din zona Cepari. Agresorul a fost prins în judeţul Maramureş.

Un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu numeroase plâgi împuşcate la nivelul mâinilor, toracelui şi gâtului a fost găsit, sâmbătă dimineaţa, pe un câmp aflat pe raza localităţii Cepari din judeţul Bistriţa-Năsăud, poliţiştii şi procurorii declanşând anchete pentru a stabili împrejurările în care acesta a fost împuşcat.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa.

„Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a preluat din Cepari un pacient de aproximativ 30 ani, cu plăgi împuşcate în membrele superioare, torace şi în zona gâtului. Pacientul a fost stabilizat, era constient, şi a fost transportat în UPU Bistriţa pentru investigaţii suplimentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, potrivit Mediafax.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz, primele date arătând că între doi bărbaţi, ambii cetăţeni moldoveni, a izbucnit un conflict. După incident agresorul a fugit, fiind depistat de poliţişti pe raza judeţului Mamamureş.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că pe raza localităţii Cepari a fost găsit un bărbat cu răni care există posibilitatea să provină prin împuşcare. Poliţiştii au stabilit că bărbatul a fost rănit în urma unui confict spontan, izbucnit între rănit şi un alt bărbat, care a fugit de la faţa locului. Acesta a fost identificat şi prins ulterior pe raza judeţului Maramureş. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul, urmând să se stabilească şi încadrarea juridică a faptelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.