Imagini șocante la Spitalul Județean Târgoviște

0

Imagini uluitoare au fost filmate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Un bărbat şi-a dus de urgenţă soţia la camera de gardă, unde, spune el, cadrele medicale au refuzat să-i acorde primul ajutor. Revoltat, omul a filmat întreaga întâmplare. 

„Cum se moare cu zile la Spitalul Judetean Târgoviște… Au refuzat sa acorde primul ajutor la prezentarea in U.P.U, spunand „Mergeți la Infectioase”!

Femeie adusa pe brate de catre sotul său la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgoviște, în care nu se afla niciun pacient, la acea ora, decât trei cadre medicale, care se uită cu lehamite, iar o asistentă întreabă plictisită: „Ce aveți?”, la care tânăra răspunde: „Îmi este foarte rău, am febra mare și mă doare extraordinar de tare capul”….asistenta răspunde halucinant: „Mergeți la Spitalul de Infecțioase, aici noi suntem Unitatea De Primiri Urgențe a Spitalului Județean!”……Asta e #România, pe banii nostri tratati ca niste carpe…..”, povesteşte bărbatul alături de filmarea postată pe pagina de Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.