Hagi, mesaj pentru Burleanu

0

Gică Hagi a comentat înfrângerea lui Ionuţ Lupescu şi i-a transmis un mesaj lui Răzvan Burleanu după câștigarea unui nou mandat la șefia FRF.

Gică Hagi ştie de ce a pierdut Ionuţ Lupescu şi îi spune lui Răzvan Burleanu cum poate fi respectat de fostele glorii.

 „Ionuț Lupescu cred că a greșit cu ceva. Părerea mea este că a venit prea târziu. S-a decis prea târziu să candideze. Noi cei din fotbal știm că poți să pierzi, poți câștiga, dar de data asta diferența a fost prea mare. Aceasta e problema.

Îl felicit pe președinte, iar noi de la Viitorul ne dorim să resusciteze fotbalul românesc, să îl aducă peste nivelul generației mele, pentru că acesta este singurul proiect viabil. Echipele naționale trebuie să meargă la turneele finale. Sunt convins că ne putem bate cu oricine și trebuie să o facem repede.

De restul discuțiilor, cu fotbalul feminin și futsalul, nu sunt preocupat. Nu vreau să fiu președinte. Eu am fost mai deștept, mi-am făcut un club. Funcția ți se dă, lupți pentru ea, iar clubul îmi aparține. Sunt independent și depind doar de mine. O să fiu mereu cu cei din generația mea, am fost liderul, am fost cei mai buni împreună”, a declarat Gică Hagi.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.