Hilde Brandl o desființează pe Firea

0

“Doamna Firea, vă solicit să desființați de urgență cele trei companii municipale pe care le-ați înființat pentru a prelua serviciile de administrare a străzilor și parcărilor din București. Consiliul General a respins ieri prin vot trecerea acestor servicii către companiile dumneavoastră, iar acest lucru înseamnă că acestea nu au astăzi niciun obiect de activitate”, arată Hilde Brandl, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri liberali din București.

“Cu toate acestea, în aceste companii se plătesc lunar sute de salarii din banii bucureștenilor, pentru că ați avut grijă să le umpleți cu sinecuri de partid”, spune liderul liberal.

“Bucureștenii nu își permit să plătească aceste sinecuri, în timp ce orașul se degradează în ritm rapid sub mandatul dumneavoastră. Ați reușit în doar doi ani să întoarceți Bucureștiul la situația din anii 90, atunci când gropile erau o prezență constantă chiar și în jurnalele de știri, când parcul RATB era vechi și insuficient și când mizeria sufoca orașul”, arată Brandl.

“De aproape doi ani ați făcut toate eforturile pentru a transforma orașul într-un Phenian european. Singurele proiecte vizibile sunt înființarea acestor companii municipale după model ceaușist și transformarea instituției Primăriei într-o platformă pentru cariera dumneavoastră politică”, mai spune Brandl.

“Doamna Firea, în curând numărul problemelor cu care se confruntă bucureștenii va depăși bugetele de publicitate cu care ați bugetat companiile municipale. Iar atunci bucureștenii vor înțelege că circul nu poate înlocui o bună-guvernare”, încheie Brandl.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.