Firea îi dă replica lui Iohannis

Gabriela Firea a comentat la România TV afirmaţiile de luni seara ale preşedintelui Klaus Iohannis, care între altele s-a plâns de traficul din Bucureşti.

„Este regretabil modul în care Klaus Iohannis, ca fost primar, face afirmații ca o persoană care nu cunoaște din inetrior administraţia publică locală. El a spus că se impun măsuri şi investiţii în infrastructura de trafic şi, de asemenea, în managementul traficului.  Îl informez respectuos și îi stau la dispoziție ca să înțeleagă eforturile depuse cu echipa de la Primăria Capitalei pentru ca problemele din trafic să-şi găsească o rezolvare.

Sunt probleme complexe, structurale, de 26 de ani, nu s-a aglomerat traficul de când este Gabriela Firea primar. Nu se poate compara oricum nivelul Capitalei României, Bucureştiul cu municipiul Sibiu, care are în jur de 150de mii de locuitori, nici jumătate cât un sector al Capitalei. Iar problemele sunt mult mai complexe şi nu se poate face referire la ele uşor ironic şi în treacăt, în plimbarea bicicletei.

Ce pot să spun? Folosind același ton al domnului preşedinte, ştiţi, există o emisiune celebră în România, „Schimb de mame”. Să înţeleg că se doreşte un schimb de job-uri? Domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie iar eu la Preşedinţie?”, a spus Gabriela Firea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.