Liverpool o spulberă pe AS Roma în Ligă

0

FC Liverpool a învins-o cu 5-2 pe AS Roma, marţi seara, în prima semifinală din Liga Campionilor. Mohammed Saşah şi Roberto Formino au marcat câte două goluri, iar Sadio Mane o dată, pentru Liverpool, în timp ce pentru Roma au înscris Dzeko şi Perotti.

Mohammed Salah, fostul jucător al Romei, s-a întors acum războinic împotriva foştilor elevi. Egipteanul a dat o reprezentaţie de gală marţi deara, pe Anfield, înscriind două goluri şi dând două pase de gol într-un meci epopee, cu nu mai puţin de şapte schimbări de tabelă.

În ciuda scorului, 5-2 pentru Liverpool, Roma păstrează totuşi şansele sale la calificare, având antecedentul Barcelona, din sferturi, când a pierdut cu 1-4 pe Camp Nou şi a câştigat cu 3-0 pe Olimpico. Edin Dzeko a dat semnalul revenirii romanilor, în minutul 81, el devenind primul jucător din istoria giallo-rosilor care marchează în patru meciuri consecutive de Champions League. Perotti a transformat apoi cu sânge rece un panlaty, iar italieniin au fost chiar aproape de golul trei, dar şutul lui Dzeko, din minutul 86, s-a înălţat în ultimul moment şi mingea a trecut puţin peste bară.

Miercuri seara este programată cealaltă semifinală de Champions League, Bayern Munchen-Real Madrid.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.