Lucrările la proiectul Ro-Net, finalizate în toamnă

0

Lucrările la proiectul Ro-Net ar putea fi încheiate în lunile august – septembrie, stadiul de implementare al acestuia depăşind 50%, a declarat, miercuri, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Bogdan Cojocaru, la şedinţa Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

„Am preluat, ca să spun aşa, o situaţie deblocată. Pentru că în momentul în care domnul Şova (Lucian Şova – n. r.) a reuşit să pună pe o anumită direcţie aceste activităţi am preluat proiectul într-un stadiu foarte avansat, spunem noi. În momentul de faţă încercăm să respectăm toţi paşii pe care ni i-am propus. Mă refer aici la numărul săptămânal de recepţii pe care trebuie să le facem în aşa fel încât să închidem proiectul în termenul propus – şi mă refer aici la august – septembrie”, a spus Bogdan Cojocaru.

Ministrul a precizat că stadiul de implementare al proiectului depăşeşte 50%, fiind recepţionate lucrările în 388 de localităţi din 700.

Pe de altă, parte, preşedintele Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, Cătălin Drulă (USR), a afirmat că a constatat foarte multe întârzieri pe toate dosarele aflate la minister şi că a primit răspunsuri vagi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.